Povpraševanje
Kontaktni podatki

   01 511 40 10        info@tavija.si  

 

O podjetju TAVIJA d.o.o.

 

TAVIJA je malo družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990. Že na začetku poslovanja smo se orientirali na opremo visoke kakovosti, za cilj pa smo si postavili celovito in optimalno rešitev danega problema.


Kot računalniško podjetje nas je kmalu pritegnila grafika. Na tem področju smo spremljali njen hitri razvoj od prve uporabe računalnika v pripravi za tisk do danes, ko si brez računalnikov grafične industrije sploh ne moremo več predstavljati. Bili smo med prvimi, ki smo ponudili rešitve za izdelavo digitalnih preskusnih odtisov, zadnja leta pa se intenzivno ukvarjamo z barvnim upravljanjem ter njegovim uvajanjem v prakso.

V svoji ponudbi imamo rešitve za tisk velikih formatov (tiskalnike, programe za izpisovanje in potrošni material), rešitve za kontrolo v pripravi za tisk in tisku (sisteme za izdelavo preskusnih odtisov, inštrumente za merjenje barv in kalibracijo monitorjev), rešitve za standardizacijo in avtomatizacijo tiska (za avtomatično nastavljanje barvnikov tiskarskega stroja, merjenje filmov, plošč, tiskovin, avtomatično popravljanje barvnikov na osnovi meritev).


Stalno spremljamo novosti v stroki, zato vam pred nakupom znamo svetovati. Opremo vam lahko prodamo, jo poinštaliramo, vas naučimo z njo delati, kasneje pa vas oskrbujemo s potrošnim materialom in vam nudimo pomoč pri reševanju morebitnih problemov. Trudimo se biti strokoven in zanesljiv partner, ki zna prisluhniti potrebam in željam svojih strank.

Podatki o podjetju

 

TAVIJA d.o.o.
Stegne 21c
SI-1000 Ljubljana

 

Kontakt:
tel. (01) 511 40 10
fax: (01) 511 16 32
e-mail: info@tavija.si
    
Delovni čas:
PON-PET: 9-12 in 13-16

 

Davčna št.: 20441991
ID za DDV: SI20441991
Zavezanec za DDV: DA
Matična št.: 5407737

 

Registracija podjetja:
Okrožno sodišče v Ljubljani dne 5.10.1990
Številka reg. vložka: 1/08364/00
Osnovni kapital: 13.434 EUR

Pišite nam

 

Izpolnite in pošljite

Kje smo

 

 

Parkiranje

 

V bližini poslovne stavbe je več plačljivih in brezplačnih parkirnih mest. Ob železniški progi so SŽ uredile avtomatizirano parkirišče (plačilo preko avtomata), ki ima več vhodov/izhodov vzdolž Kuhljeve ceste. Parkiranje je plačljivo, a cene so zmerne.

 

Za prevzem ali dostavo blaga je možno krajše parkiranje na dvorišču. Pred vhodom v stavbo je zapornica. Če je spuščena, pozvonite na domofonu, ki je na fasadi.